Start > Bli medlem

Medlemskap

Medlemskap

Varmt välkommen som medlem!

Alla är välkomna som medlemmar i Epilepsiförbundet. Både du som har epilepsi och du som inte har det, är anhörig, arbetar med personer med epilepsi eller som vill stödja vårt arbete och få information från oss.

Enklast är att kontakta din närmaste epilepsiförening, eller så fyller du i formuläret på denna sida. Avgiften bestäms av varje förening,  och är oftast mellan 100-250 kr per person. Gå till sida med lokalföreningar. De flesta föreningar har familjemedlemskap, vilket förutsätter att man bor på samma adress.

Du kan även bli direktansluten medlem i förbundet, vilket kostar 250 kr per kalenderår. Som direktansluten medlem stödjer du vår verksamhet och får tidningen Svenska Epilepsia. Som direktansluten medlem har du inte rösträtt på vår kongress, eftersom det enligt stadgarna är föreningarna som utser ombud dit.  

Hur blir jag medlem?

  1. Inom några dagar efter att du ansökt om medlemskap via formuläret på denna sida, kommer du per mejl få en fråga om du vill bli direktansluten medlem eller vill gå med i någon av våra lokalföreningar som ofta har möten och lokala aktiviteter att erbjuda dig.
  2. Om du vill bli direkt ansluten kommer vi be dig betala din avgift till vårt bankgiro: 181-5554, eller swish: 123 087 86 29 och i meddelanderaden skriva: M (som i medlem) och ditt för- och efternamn.
  3. Om du vill bli medlem i en lokalförening sänder vi vidare din ansökan dit.
  4. När avgiften kommit förbundet eller föreningen tillhanda registreras du som medlem. 

Några goda skäl för att bli medlem:

  • Du stödjer förbundets påverkans- och informationsarbete och därmed personer med epilepsi. Läs mer här.
  • Du får tidningen Svenska Epilepsia fyra gånger varje år
  • Du får information, råd och stöd
  • Du inbjuds till olika förenings- och förbundsarrangemang
  • Du får rabatt på hotellvistelser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Läs mer här
  • Du träffar andra som vet hur det känns att leva med epilepsi

Som medlem kan teckna privata och miljömärkta sakförsäkringar i Unik försäkring, anpassade för våra medlemmar. Syftet är att skapa en tryggare vardag oavsett individuella förutsättningar.

Ansökan om medlemskap

Anmälan om medlemskap

Medlemskategori